Mostrar cercador d'Horaris
HORARIS I
RUTES DE BUS
Selecciona l'origen i destí per obtindre els horaris i comprar els bitllets per viatjar en bus:
Per comprar els bitllets, ompli els camps. Venta anticipada, 15 dies abans de la data del viatge.
Punts de venda
Centres i delegacions
Seleccionar origen
  Possibles destinacions
    
   TARGETA DESCOMPTE

    


   Avantatges de la targeta

   - Gaudeix de descomptes en les següents línies:
   - Línies Urbanes de Tortosa L-1, L-2 i L-3
   - Línies interurbanes de les terres de l'Ebre, línies de Castelló, València, Tarragona i línies regulars amb destinació Barcelona.
   - Pràctica i de fàcil ÚS, no necessita portar diners a sobre.
   - Recárguela a bord dels nostres autocars o taquilles indicant el trajecte que realitza habitualment i obtingui descompte en aquests i en els d'inferior import.


   Funcionament i Sistema de Pagament amb la targeta descompte de HIFE, S.A

   Mitjançant la targeta descompte podrà obtenir descomptes en les línies urbanes de Tortosa, la targeta té un preu de compra de 4 € i la seva durada tècnica és de 2 anys. a partir dels 2 anys s'ha de renovar perquè les seves prestacions siguin les mateixes. a més del descompte corresponent al trajecte realitzat, també se li aplicarà un descompte en cas que utilitzi la targeta en trajectes d'igual preu o inferior al del bo escollit. En cas que el cost sigui superior, també podrà utilitzar-la però sense descompte

   Què passa amb el saldo de les recàrregues a la targeta?

   El saldo de què disposa la seva targeta li apareixerà imprès en el bitllet que li lliuren després del seu ús i / o si no en la canceladora del bus poden indicar-li. la recàrrega pot realitzar-se en qualsevol moment, sense que sigui necessari esgotar tot el saldo.
   Si el conserva sempre pot saber el saldo disponible. Com les prestacions d'aquesta targeta són similars a les ofertes per una targeta moneder, els canvis de tarifes i / o l'ús en un trajecte no habitual al del tipus de bo usat per a la seva recàrrega poden deixar desquadrats els imports en relació als viatges. Quan es produeixi, aquesta situació, en les nostres taquilles i / o els nostres conductors l'ajudaran a gestionar l'arranjament de la mateixa, si no pot dirigir-se a la taquilla de tortosa en què es realitza aquest procediment.
   MÉS DESCOMPTES
   Cargando