Mostrar cercador d'Horaris
HORARIS I
RUTES DE BUS
Selecciona l'origen i destí per obtindre els horaris i comprar els bitllets per viatjar en bus:
Per comprar els bitllets, ompli els camps. Venta anticipada, 15 dies abans de la data del viatge.
Punts de venda
Centres i delegacions
Seleccionar origen
  Possibles destinacions
    
   T-10/120
    tarjeta descuento
    
   A partir de l'1 d’octubre entra en servei la nova targeta T10/120 que permet fer 10 viatges en 120 dies a un preu d’1 euro el trajecte en els viatges de línies regulars dins de les Terres de l’Ebre.
    
   Viatja des de qualsevol origen a qualsevol destinació de les Terres de l'Ebre per només 1 €, sempre que no es realitzi transbord entre diferents línees. 
    
   Aquest nou abonament es pot adquirir i recarregar als mateixos autobusos o als punts de venta d'Hife.  La targeta T10/120 és multipersonal i per tant la podran compartir un grup de persones o els membres d’una família.
    
    
   IMPORTANT: La T10/120 és per a ús en serveis de línies regulars. Per adquirir més de 15 viatges amb la T10/120 s'ha de consultar la disponibilitat de seients en el servei regular  a les nostres taquilles.  Si desitja viatjar en grup nombrós nostra companyia ofereix pressupostos sense compromís de alquiler de bus
    
    
   Aquest títol de transport utilitza la tecnologia de validació sense contacte, es pot recarregar a bord dels propis autobusos.Els seus vitages caduquen als 120 dies de la data de la recàrrega. 
    
    
    
    
   Més informació trucant al 902 119 814.
   MÉS DESCOMPTES
   Cargando