Mostrar cercador d'Horaris
HORARIS I
RUTES DE BUS
Selecciona l'origen i destí per obtindre els horaris i comprar els bitllets per viatjar en bus:
Per comprar els bitllets, ompli els camps. Venta anticipada, 15 dies abans de la data del viatge.
Punts de venda
Centres i delegacions
Seleccionar origen
  Possibles destinacions
    
   Servei a la T-1 del Aeroport del Prat BARCELONA

    

   Hife ofereix connexió entre totes les línies regulars que van i tornen a/des de Barcelona mitjançant un bus llançadora que t'acosta , únicament , a la Terminal T-1 de l'Aeroport de Barcelona.

    

   Com funciona el servei llançadora des de  Gavà a la  T-1 de l'Aeroport?

   Els nostres recorreguts de línies regulars a/des de BCN circulen per les marquesines de bus de la C-32 situades a l'alçada de Gavà. En aquestes marquesines el nostre  bus llançadora et porta a la la T-1 de l'Aeroport del Prat o viceversa.  L'andana de sortida/arribades del bus llançadora de Hife de la T-1 se situa en les andanes del nº 7 al 12 , segons plaça lliure

   Localitzarà fàcilment el bus llançadora de Hife  perquè està identificat amb els nostres logos i el seu conductor disposa d'un telèfon amb el qual pots contactar  BUS AEROPORT HIFE 677 400 948 .

    

    

   A aquest servei s'accedeix només amb la COMPRA ANTICIPADA de bitllets de bus

   Mitjançant la compra anticipada dels teus bitllets ens permets coordinar i reservar el teu seient en el bus. Sobretot, en els serveis de retorn, ja que des de les nostres parades des de BARCELONA (Numància) i BARCELONA (Palau Reial) ja accedeixen viatgers al bus i podries quedar-te sense plaça.

    

   AVÍS IMPORTANT: EL bus llançadora NO DISPOSA de màquina de venda en ruta des de la instal·lació d'una màquina de autovenda de bitllets situada en la T-1 en la sortida del pàrquing C en direcció a la nostra parada. 

    

    

   Com adquirir els bitllets de bus anticipadament d'aquest servei? 

    

   > MÁQUINA DE AUTOVENDA  SITUADA EN EL MATEIX AEROPORT  (*recomanat  SERVEI DE TORNADA) 

   Aquesta màquina de autoventa de bitllets només accepta targeta de crèdit i/o targeta T10/120. La trobaràs en la sortida del pàrquing C , direcció a la nostra parada en l'aeroport (Terminal 1, andanes 7-12). Amplia la teva informació  Web del Aeropuerto del Prat  

    

    

   > ON -LINE AMB DESCOMPTE (*recomanat SERVEI D'ANADA  I TORNADA)    

   Amb el teu bono virtual  , si no disposes de bono virtual ( consulta aquí) . Pots comprar més d'un bitllet .T'ho aconsellem si viatges habitualment.

    

    

   > ON-LINE SEN SE DESCOMPTE  (*recomanat SERVEI D'ANADA I TORNADA)

    A través de la nostra APP Autocares Hife  o de www.movelia.es . T'ho aconsellem si viatges ocasionalment  .

    

    

   > PRESENCIAL EN TAQUILLA (*recomanada SERVEI D'ANADA I TORNADA AMB LA VOLTA DEL BITLLET TANCADA) 

   Pots comprar tant el bitllet d'anada com de retorn, anticipadament i en qualsevol taquilles o punts de venda d' HIFE (Amposta, Alcañiz, Tortosa, etc…) no es necessari que vagis a la taquilla coincident am b el teu origen deviatge.

    

    

   >TELEFÒNICAMENT  (*recomanada SERVEI D'ANADA I TORNADA) 

   Pots  comprar els bitllets trucant  902 119 814 de 8 a 13h i de 16 a 19 h una de les nostres comercials pot realizar-te la venda del bitllet. Aquest servei té costes de gestió afegits.

    

    

   En quina andana de la T-1 està situat el bus llançadora? 

   L'andana de sortida del bus llançadora de la T-1 pot variar de l'andana nº 7 al 12 , segons plaça lliure. El bus llançadora és de Hife i està identificat amb els nostres logos i/o adhesius. Existeix un telèfon d'atenció del BUS AEROPORT HIFE 677 400 948 amb el qual contactar amb el conductor/al fet que ho porta.

    

    

   Què succedeix si el meu vol surt d'una altra terminal diferent a la T-1?

   En aquest cas si vols desplaçar-te a la T-2 o una altra zona de l'aeroport, existeix en la mateixa T-1 un bus gratuït habilitat per l'aeroport amb freqüència cada 10 minuts, des d'una parada propera a la qual et deixa el nostre.   Pots consultar al nostre conductor en quina andana trobar-ho o a la Web del Aeropuerto del Prat  

    

    

   Què succedeix si el meu vol arriba amb retràs i el bitllet de bus ja adquirit no em serveix?

   Per evitar aquestes situacions és molt important que programis el teu temps de viatge amb suficient marge d'anada i tornada a  l'aeroport per si sorgís qualsevol contratemps.  El més recomanable és que quan tornis de l'aeroport tinguis un bitllet de bus comprat amb marge de temps suficient per gestionar la recollida del teu equipatge, arribar a la parada de la T-1, etc

    

   Pots consultar i comprar bitllets de tots els horaris que existeixen tant en el cercador Horarios y Rutas de Bus  de la nostra web o des des la App de AUTOCARES HIFE en el teu mòbil. 

    

   La nostra companyia únicament et porta o t'acosta a la T-1 amb el llançadora i et conexiona amb el bus que circula des de Barcelona a les marquesines de Gavà . Hife no es fa responsable de les connexions amb altres mitjans de transport de la zona de l'Aeroport, inclòs el propi vol (companyies aèries, serveis de taxi, etc…).

    

   En aquests casos hauràs d'adquirir un nou bitllet de bus .

    

   Avís important: Els nostres serveis de retorn des de BCN poden sofrir retards horaris per causes alienes a la nostra organització (retencions de tràfic, etc…) i fer-te esperar en les marquesines de Gavà de la C-32 on et deixa el nostre bus llançadora. En aquests casos contacta telefònicament amb el conductor del bus llançadora BUS AEROPORT HIFE 677 400 948.

    

   Cargando