Mostrar cercador d'Horaris
HORARIS I
RUTES DE BUS
Selecciona l'origen i destí per obtindre els horaris i comprar els bitllets per viatjar en bus:
Per comprar els bitllets, ompli els camps. Venta anticipada, 15 dies abans de la data del viatge.
Punts de venda
Centres i delegacions
Seleccionar origen
  Possibles destinacions
    
   Servei a la T-1 del Aeroport del Prat BARCELONA

    

   SERVEI HIFE A la T-1 DE L'AEROPORT DEL PRAT | Les nostres línies regulars a/des de Barcelona circulen (C-32) per població Gavà Mar situada a 15 minuts de l'aeroport del Prat. A Gavà Mar es realitza un transbord a un autobús llançadora de HIFE que et deixa/recull en les andanes (del 7 al 12) de la T-1 de l'Aeroport situats en la planta 0.

   DESPLAÇAMENT ENTRE TERMINALS T-1 i T-2 | Existeix un bus gratuït entre terminals que proporciona el propi Aeroport del Prat amb freqüència aproximada de 10 minuts. Consulta web aeroport: https://www.aeropuertobarcelona-elprat.com/cast/autobuses-largo-recorrido-barcelona-aeropuerto.htm

   CANALES DE VENDA DE BITLLETS | Oferim diversos canals de venda: Canal online, telefònic 977 44 03 00 i presencial en taquilles o màquina d'autovenda de l'aeroport. La compra online o telefònica és molt recomanable en quedar reservada plaça en el bus perquè l'ocupis. Mitjançant la compra presencial en tractar-se d'una compra d'última hora i subjecta a la disponibilitat de places t'arrisques a no poder accedir a l'autobús. Per tant, compra online o de manera telefònica el teu bitllet de bus a l'aeroport.

   COMPRA DE BITLLETS ONLINE | En aquest apartat web https://www.hife.es/app/#/


   COMPRAR DE BITLLETS DE BUS TELEFÒNICAMENT | Aquest servei funciona de dilluns a divendres laborables de 8 a 13 h i de 15 a 20.30 h. Els nostres operadors t'informaran i enviaran el bitllet. La forma de pagament acceptada és mitjançant targeta bancària.

   COMPRAR DE BITLLETS DE BUS PRESENCIAL en el BUS o en la MAQUINA AUTOVENDA | No recomanable aquesta modalitat de compra de bitllets d'última hora i subjecta a la disponibilitat de places. La forma de pagament acceptada en l'autocar és efectiu o mitjançant la targeta descompte de HIFE. També poden comprés els bitllets en la màquina d'autovenda situada en la sortida del pàrquing C, direcció a la nostra parada en l'aeroport (T-1- andanes 7-12) mitjançant targeta de bancària o la targeta descompto HIFE.


   RESPONSABILITAT O CONNEXIONS AMB, ALTRES MITJANS DE TRANSPORT I GESTIÓ D'INCIDÈNCIES | És important programar el viatge amb marge d'anada i retorn a l'aeroport per si sorgís qualsevol contratemps. HIFE no es fa responsable de les connexions amb altres mitjans de transport de la zona de l'Aeroport, inclòs el propi vol (companyies aèries, serveis de taxi, etc…) únicament et portem a la T-1. Els nostres serveis de retorn amb origen a Barcelona poden sofrir retards per causes alienes a la nostra organització (retencions de trànsit, etc…) i fer-te esperar en les marquesines de Gavà de la C-32 on et deixa el nostre bus llançadora. Incidències: en aquests casos contacta telefònicament amb el conductor del bus llançadora en el 677 400 948 o el nostre servei telefònic 977 440 300.Hife ofereix connexió entre totes les línies regulars que van i tornen a/des de Barcelona mitjançant un bus llançadora que et trasllada a la Terminal T-1 de l'Aeroport de Barcelona.

    

    

   Cargando