Mostrar cercador d'Horaris
HORARIS I
RUTES DE BUS
Selecciona l'origen i destí per obtindre els horaris i comprar els bitllets per viatjar en bus:
Per comprar els bitllets, ompli els camps. Venta anticipada, 15 dies abans de la data del viatge.
Punts de venda
Centres i delegacions
Seleccionar origen
  Possibles destinacions
    
   VIATJA AMB SEGURETAT

   HIFE obté el certificat d'ACCM - Seguridad Biológica

    

   certificado

   El certificat d'ACCM - Seguridad biológica garanteix que els exhaustius protocols de neteja utilitzats en HIFE garanteixen una total neteja i desinfecció dels vehicles.

   Per a nosaltres és primordial la seguretat i confiança dels nostres usuaris. És per això que el nostre protocol de neteja diari ha estat reforçat amb l'ús de productes desinfectants, amb propietats viricides, autoritzats per Ministeri de Sanitat, juntament amb la formació al nostre personal de manteniment per al seu correcte ús.

    

   RECOMANACIONS PER A UNA MOBILITAT SEGURA

    

    

   L'ús de mascareta, tapant el nas i la boca, és obligatori durant tot el trajecte a bord de l'autobús (fins i tot si dorm), així com a les nostres instal·lacions.

    

   A les nostres instal·lacions, a les sales, a les zones d'espera, a tots els espais comuns, respecti la distància de seguretat.

    

    

   Recordem que les persones que conviuen en el mateix domicili seguin en seients que els permeti viatjar junts.

    

   Està prohibit menjar, beure i fumar a bord dels nostres autocars. Recomanem no parlar per telèfon, ni amb la resta de passatgers, durant el viatge.

   Es recomana per higiene i seguretat sanitària NO USAR els W.C. a bord del bus, excepte en cas d'extrema necessitat.

    

   En cas que els viatgers no segueixin les normes, indicacions o recomanacions, el nostre personal podran cridar-los l'atenció o donar instruccions sobre com procedir.

   La climatització dels nostres autobusos compta amb un sistema de renovació completa de l'aire de l'interior de l'habitacle.

   La utilització dels sistemes de climatització instal·lats en autobusos i autocars compten amb sistemes de renovació d'aire que garanteixen renovacions completes de l'aire interior entre 3 i 6 minuts. Amb els filtres oberts existeix un flux d'aire vertical de dalt cap avall a una velocitat tal que dificulta el contagi creuat entre passatgers. Amb els filtres tancats, el seu disseny, genera un efecte “bombolla” o “campana” al voltant del passatger que crea una barrera als bio-aerosols generats al voltant d'aquesta. 

     

   Es recomana la compra en línia o compra anticipada dels bitllets de bus a www.hife.es, ja que ens permet gestionar el booking.

   Els viatgers amb modalitat de bitllets en línia tenen accés preferent a l'autobús. 

   Pots comprar els bitllets en línia a través de venta on line App 

   o per telèfon al 977 440 300 de dilluns a divendres de 08:00 h a 13:00 h i de 15:00 h a 20:00 h.

   També pots consultar els nostrespunts de venda.     

   Cargando