Mostrar cercador d'Horaris
HORARIS I
RUTES DE BUS
Selecciona l'origen i destí per obtindre els horaris i comprar els bitllets per viatjar en bus:
Per comprar els bitllets, ompli els camps. Venta anticipada, 15 dies abans de la data del viatge.
Punts de venda
Centres i delegacions
Seleccionar origen
  Possibles destinacions
    
   ARA ET PORTEM FINS A LA UAB DE BELLATERRA

    

    

   Connexió en bus entre Terres de l'Ebre i la Universitat Autònoma de Barcelona.

   UAB

    

    

   El servei funciona els divendres en direcció Terres de L’Ebre i de tornada els diumenges de Terres de L’Ebre fins a Bellaterra.

    

   Estalvia temps amb els teus desplaçaments

   És un servei llargament reivindicat pels estudiants universitaris que, fins ara, quan arribaven a Barcelona en transport públic, havien de connectar amb un altre transport públic per arribar a Bellaterra, amb la pèrdua de més d’1 hora i els corresponents canvis de mitjà de transport, busos o trens.

    

   Amb aquest nou servei podran anar fins a Bellaterra els divendres i els diumenges. 

    

   Inicialment el servei conservarà la parada de Barcelona al C/ Numància, però  si hi ha un mínim nombre d’estudiants, es realitzarà directe, amb un estalvi considerable del temps del viatge.

    

   On es realitzarà la parada?

   La parada es realitzarà a l'Avinguda de Can Domènech, a la marquesina de bus anomenada Vila Nord.

     

   ubicacion parada

   © Imatge de Google maps

    

    

   Tarifes

   Pel que fa a les tarifes, es podrà utilitzar el mateix abonament de 10 viatges que s’utilitza per anar a Barcelona amb 2 euros addicionals per viatjar fins a Bellaterra, resultant un preu total del bitllet de 10,50 € de Bellaterra a Terres de L’Ebre.

    

   Horaris i itinerari

   Els horaris de sortida del servei són els divendres feiners, a les 15.15 sortida de la parada de bus de la Universitat Autònoma de Barcelona (Bellaterra) i la tornada a la UAB, els diumenges de Tortosa a les 18.20, Peníscola a les 16.45, Benicarló a les 17.00, Vinaròs a les 17.15, Alcanar a les 17.30, Les Cases a les 17.35, La Ràpita a les 17.50, Amposta a les 18.15 i l’Aldea a les 18.20h.

    

   Descarrega els horaris i l'itinerari aquí

    

   Coincidint amb la posada en marxa d’aquest nou servei, Hife presenta els nous models d’autobusos, que en determinades expedicions a / de Barcelona, i Tarragona, realitzaran aquesta ruta. Són vehicles de la marca germànica Setra i Mercedes amb wifi, premsa gratuïta, WC i els últims sistemes de seguretat del mercat.

    

    

    

   Cargando