Mostrar cercador d'Horaris
HORARIS I
RUTES DE BUS
Selecciona l'origen i destí per obtindre els horaris i comprar els bitllets per viatjar en bus:
Per comprar els bitllets, ompli els camps. Venta anticipada, 15 dies abans de la data del viatge.
Punts de venda
Centres i delegacions
Seleccionar origen
  Possibles destinacions
    
   MILLORA DEL SERVEI DE BUS ARNES – HORTA DE SANT JOAN – PRAT DE COMTE – TORTOSA

    

   Increment de les expedicions en la línia de Arnes – Horta de Sant Joan – Prat de Comte – Tortosa.

    

   S’incorporen tres noves expedicions d’anada i tres de tornada per facilitar la connexió dels estudiants als centres formatius i al Campus de la Universitat Rovira i Virgili.

    

   El Departament de Territori i Sostenibilitat, conjuntament amb Hife, incrementen a partir del 27 de juny, els serveis de bus a la comarca de la Terra Alta.

    

   Es millorarà la connexió dels municipis d’Arnes, Horta de Sant Joan i Prat de Comte amb Tortosa.

    

   L’increment del servei de bus té un doble objectiu. Per una banda, facilitar l’accés dels estudiants als centres formatius i al Campus de la Universitat Rovira i Virgili.

   Per l’altra, millorar les connexions dels tres municipis amb Tortosa, aconseguint, per extensió, oferir enllaços a Tarragona, Barcelona, Lleida, Vinaròs, Castelló, València, Amposta, Alcanar o Deltebre.

    

    

   Descomptes

   La targeta multiviatge T-10/120 permet fer els trajectes entre les quatre comarques de les Terres de l’Ebre a un euro el viatge, excepte en transbords i canvis d'expedicions.

    

   Pel que fa als enllaços, amb la T-10, es podrà viatjar a Barcelona per 8,50€ i a Tarragona per tan sols 5,00 €. El saldo d’aquest abonament no caduca.

    

   A més d’un preu molt competitiu, ambdós abonaments són multipersonals, per tant la podran compartir un grup de persones o els membres d’una família.

    

    

   Facilitar el desplaçament als estudiants i treballadors

   Aquesta millora, permet donar resposta a les necessitats dels estudiants i treballadors que es desplacen, entre setmana, des d’aquests municipis de la Terra Alta a centres educatius i de treball ubicats a Tortosa.

    

   Els caps de setmana, es reforça el servei per donar resposta a l’increment de la demanda turística generada al voltant de la via verda que transcorre per diferents poblacions de la Terra Alta fins la ciutat de Tortosa. En aquests trajectes les bicicletes les poden transportar gratuïtament amb els autobusos d’Hife.

    

   Les tres noves expedicions per sentit que circularan són a les 8:40 h, 10:10 h i a les 17:10 h des d’Arnes; i a les 8:30 h, 11:15 h i les 19:00 h des de l’estació d’autobusos de Tortosa.

   .

    

    

    

   Horaris

   horarios y enlaces

    

    

   Descàrrega del díptic amb l'horaris i enllaços.

    

   Cargando