Mostrar cercador d'Horaris
HORARIS I
RUTES DE BUS
Selecciona l'origen i destí per obtindre els horaris i comprar els bitllets per viatjar en bus:
Per comprar els bitllets, ompli els camps. Venta anticipada, 15 dies abans de la data del viatge.
Punts de venda
Centres i delegacions
Seleccionar origen
  Possibles destinacions
    
   INFORMACIÓ OBRES

   Segona fase de les obres de remodelació de l'estació d'autobusos de Tortosa

   El carrer Rosa Maria Molas recupera el sentit de circulació amb la segona fase de les obres a l'estació d'autobusos.

   Aquest mes de gener, La Direcció General de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, inicia les esperades reformes de l’estació d’autobusos de Tortosa. Aquestes obres consisteixen a implementar millores a la sala d’espera i reforma dels serveis de l’estació, instal·lant portes elèctriques als accessos de l’àrea d’usuaris, substituint el paviment de tota campa de l’estació, i millorant els pluvials d’aquesta. Les obres s’inicien aquesta primera setmana de gener i tenen una durada aproximada de 3 a 4 mesos. Mentre duren les obres s’ha previst un pla de mobilitat alternatiu amb sortides i arribades de busos amb andanes provisionals pels carrers laterals de l’estació, i també per una part la mateixa, ja que l’obra es realitzarà amb dues fases.

   L'actuació inclou la nova pavimentació de la platja d'andanes, la reposició d'elements de drenatge, la millora del mobiliari urbà i l'actualització de la senyalització.

   Durant les obres, que s'iniciaran aquest gener i tindran un termini d'execució de quatre mesos, les andanes de l'estació es veuran parcialment afectades.

   Informem de les parades provisionals.

    Obres Tortosa

   Cargando